CarboXyneo

CarboXyneo huidbehandeling

CarboXyneo is een nieuwe huidbehandeling waarbij gelijktijdig 3 effecten worden toegepast.

Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien.

Klanten voelen het effect van deze behandeling direct. Voor nog beter resultaat wordt een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.

De 3 carboXyneo efffecten tijdens een Glowskin O+ behandeling zijn:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag.
  • Insluizen van hoog werkzame werkstoffen.
  • Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr effect) .

De carboXyneo 3 -in-1 Glowskin O+ behandeling biedt een alternatief voor microdermabrasie, chemische peeling en zuurstofbehandeling in één.

Tijdens de aangename carboXyneo behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof van binnenuit naar de huid wordt gevoerd (Bohr effect)

facial RF lifting 5

Het RF comfortabele & effectieve Radiofrequentie ( RF)  technologie voor huidverstrakking en versteviging.

Resultaten bij RF facial lifting:

Huidverstrakking & lifting • Facial sculpting & contouring • Acne vermindering  • Rimpel vermindering  • Vermindering onderkin.

SKIN-CAP & GEL

De carboXyneo Glowskin O+ behandeling kan worden uitgevoerd met 2 verschillende gels ( Rejuvenation Gel en Lightening Gel )

De carboXyneo Glowskin O+ behandeling wordt uitgevoerd met een unieke carboXyneo skin-cap die op het handstuk wordt geplaatst

De carboXyneo skin-cap zorgt voor milde exfoliatie en reageert met de toegepaste gel waardoor koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten.

Deze reactie staat bekend als het “Bohr-effect”

De actieve skin-cap zorgt dankzij de combinatie van exfoliatie van de bovenste huidlaag en veroorzaking van het Bohr-effect (zuurstof van binnenuit) voor betere opname van werkzame stoffen en directe huidverbetering.