AFSPRAKEN & AANBETALINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE BOEKINGEN

Bij het maken van een online afspraak dient er een aanbetaling te worden gedaan. De aanbetaling bedraagt €20,29,- incl. transactiekosten en wordt verrekend met het restantbedrag van de behandeling. Mocht u een vervolgafspraak in de salon willen inplannen, dan gaat de aanbetaling mee naar uw eerstvolgende afspraak.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhinderingen van uw kant. U dient 48 uur vóór de geplande afspraak te annuleren of vóór 24 uur te worden gewijzigd naar een ander moment. Bij het niet tijdig annuleren van uw afspraak, kan de aanbetaling niet worden teruggevorderd. 

Mocht u verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor uw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de duur van de behandeling in te korten. Bent u later dan 20 minuten? Dan kunnen wij u helaas niet meer verder helpen binnen het geplande tijdsblok. De aanbetaling kan dan niet worden teruggevorderd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al onze klanten op het door hun geplande tijdstip kunnen worden geholpen.

Weet u niet welke behandeling het beste bij u past? Wij helpen u hier graag mee! Kies voor: ”AANBETALING – behandeling op advies” bij het boeken van een afspraak. Tijdens deze behandeling kijken wij naar uw huid en uw wensen en bepalen we samen welke behandeling het best past.